Πληροφορίες Επιστροφών Προϊόντων

 

Σε περίπτωση που για κάποιον λόγο θέλετε να επιστρέψετε κάποιο προϊόν από την παραγγελία σας, αυτό θα πρέπει να είναι όπως όταν το παραλάβατε στην αρχική του μορφή και εφόσον δεν έχει ανοιχτεί η συσκευασία του τότε μπορείτε να το επιστρέψετε.

Ανοιχτές ή κατεστραμμένες συσκευασίες δεν γίνονται δεκτές και δεν θα πρέπει να επιστρέφονται.

Τα έξοδα αποστολής για την επιστροφή προϊόντων επιβαρύνουν τον πελάτη και η διεύθυνση επιστροφής θα πρέπει να είναι η ίδια με εκείνη που αναγράφετε στο πακέτο που παραλάβατε εκτός αν έχετε συνεννοηθεί κάτι διαφορετικό με εμάς.

Ο τρόπος αλλά και η υπηρεσία επιστροφής θα πρέπει να είναι με τον ίδιο τρόπο που απεστάλη από εμάς εκτός αν έχετε συνεννοηθεί με τον υπεύθυνο του καταστήματος για κάποιον διαφορετικό τρόπο .Αν για παράδειγμα λάβατε τα προϊόντα σας με ΕΛΤΑ τότε με τον ίδιο τρόπο θα κάνετε και εσείς την αποστολή της επιστροφής εκτός αν έχετε συνεννοηθεί τηλεφωνικά για διαφορετικό τρόπο με τον υπεύθυνο του καταστήματος. Τυχόν  έξτρα έξοδα από τον πελάτη προς το κατάστημα μας, επιβαρύνουν τον ίδιο.

Εφόσον παραλάβουμε το προϊόν και εγκρίνουμε πως η συσκευασία δεν έχει ανοιχτεί ή δεν έχει χαλάσει κατά την διάρκεια της επιστροφής και μπορεί να μπει στο ράφι ξανά για πώληση, τότε κατόπιν συνεννόησης, μπορείτε να λάβετε επιστροφή χρημάτων ίσης αξίας με την αξία της απόδειξης αγοράς του προϊόντος χωρίς να περιλαμβάνονται τα έξοδα αποστολής που πληρώσατε εκείνη την στιγμή.

ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΕ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΜΑΣ.

ΟΡΙΣΜΕΝΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΔΕΝ ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΝΤΑΙ

 

Παρακαλείστε να έχετε στείλει το προϊόν σε λιγότερο από 16 ημέρες από την ημέρα παραλαβής.Σε διαφορετική περίπτωση,το κατάστημα μας δεν θα δεχτεί την επιστροφή.

Εφόσον η διαδικασία επιστροφής ολοκληρωθεί επιτυχώς,τότε θα λάβετε επιστροφή το ακριβές ποσό αξίας με την τιμή της απόδειξης αγοράς (τα κόστη αποστολής δεν περιλαμβάνονται).